Bilde
  Førstesiden | C++ | JavaScript | SQL | ASP | PHP | PHP & MySQL | PHP & PostgreSQL | Bruktbutikk | Linker | Nytt fra php.net | Forum | Quiz

Fant ingen poster

Kodearkiv
+ C++ (50)
+ Intro til PHP (113)
+ PHP og databaser
+ ASP (49)
+ SQL (26)
+ JavaScript (55)
Diverse
» Howto`s (22)
» htaccess
» Innsendte triks
Feedback
» Ris og ros
» Rapporter bugs
» Ny artikkel
» Kontakt meg
Verktøy
» Generer robots.txt
» Generer metatagger
» Redirect generator
» Scann metatagger
» Bakgrunnsfarge
» Velg font
Sjekk kode
» HTML Validator
» CSS Validator
Tilfeldig link
Tjenester
» Forum
» Quiz!Førstesiden / PHP / Bøker

Anbefalte/ikke anbefalte bøker.

Anbefalte bøker:

Webprogrammering i PHP

Endelig har den kommet! En god norsk bok om PHP. Boka er skrevet av Svend Andreas Horgen, og gitt ut på forlaget Gyldendal Akademisk. Etter en grundig gjennomlesning må jeg si at jeg er virkelig imponert. Boka tar for seg de fleste emner man har bruk for. Alt fra installasjon til mer komplekse emner. Boken er godt forklart og har mange nyttige kodeeksempler. Den inneholdt faktisk også noen ting jeg ikke visste om selv :) Jeg tror du får kjøpt denne boka på noen av de store bokhandlerne på nettet. Anbefales på det sterkeste!


Karakter 1-10: 10

Webbprogrammering med PHP

Webbprogrammering med PHP

Dette er en meget god bok som er skrevet av Victor Jonsson. Den tar for seg alle nivåer. Fra newbie til avansert. Jeg er ikke helt sikker på hvor man kan får tak i denne bok, men adressen til hjemmesiden dens er www.studentlitteratur.se/7844. Sist men ikke minst: boka er iferd med å bli oversatt til norsk!!
Karakter 1-10: 10

Webbprogrammering med PHP

PHP and MySQL Web Development

Bjørn Bråthen anbefaler denne boka på det sterkeste. Han skriver som følger: Denne boken bør opp på siden din med de varmeste anbefalinger. Her er det fullt driv fra første stund med et "kræsjkurs" i PHP før det hele smelter sammen med MySQL. Boken avslutter med ordentlige gjennomganger av "bygging" av CMS'er, butikker, mailsystemer m.m. Jeg har også tenkt å gå til anskaffelse av den.

Her finner du 109 sider sider du kan titte på før du kjøper boka.

Sams

PHP 4 Bible

Dette synes jeg er en ganske god bok for den som ønsker en introduksjon til PHP4. Boka får med seg endel vesentlige tips og eksempler. Alt er ganske godt forklart. Jeg bruker denne boka som referanse av og til, når jeg ikke har tilgang på manualen. Savner en cd-rom med eksempelfiler. (du kan laste dem ned her)
Karakter 1-10: 7

Bible

PHP Pocket Reference

Flott bok for den som kan PHP, men ikke husker all syntaksen i hodet. Veldig fin å slå opp i. Men ønsker du en introduksjon om PHP, bør du styre unna denne.
Karakter 1-10: 8

Reference

Core PHP Programming

En fin bok med gode eksempler. Dette er viktig for å se hvordan funksjonene fungerer. Jeg synes boken er fin, men kan nok være litt vanskelig for dem som ikke har programmert før. Pass på at du kjøper den siste utgaven :) Har du programmert litt før, anbefaler jeg denne boka.
Karakter 1-10: 8

Core PHP Programming
Ikke anbefalte bøker

MySQL & PHP from scratch

Boka med århundrets mest misvisende tittel. Jeg hadde tenkt å bruke denne boka på et av kursene jeg holder. Var helt sikker på, ut ifra bokas tittel, at dette var en innføringsbok. Når boka kom hjem til meg fant jeg ut at boka dekket PHP3!! Dessuten handler hele boka om å lage en applikasjon med Apache, IMP, MySQL og Linux.Aldri kjøp denne drittboka!!
Karakter 1-10: -3

Møkkbok

Skrevet av Sindre Mathisen 2002


Nyttige program
PHP
MySQL
PostgreSQL
.NET FrameWork
Apachetoolbox
EasyPHP
PHP Coder
Om meg
CV
Hvem er jeg?
Støtt sindrem.com
Bli partner?
Linke til Sindrem.com
SinSoft
Priser annonsering
Oppdrag
Kursplan 2003
Systemutvikling
Forum
Søk på sindrem.com
 
 
Søk på php.net
 
 
Nyhetsbrev
 
 På:Av:
 


 ©® Sindre Mathisen, SinSoft™ Designet for NS 6.0, IE 5, Opera 5.0 og nyere. Bokmerk denne siden.
Forum1.no - Bannerexchange